24 jan 2024, 8:40

Tillväxtföretag och kommunrepresentanter minglade på Björkudden

en roll-up med budskap om Västernorrlands bästa företagsklimat och en dörröppning där man ser minglande människor

Efter att ha haft bäst tillväxt i länet två år i följd, hamnade Kramfors i fjol på tredje plats i kreditupplysningsföretaget Synas granskning. 43 aktiebolag i kommunen som har ökat sin omsättning, nyanställt och gått med vinst låg bakom Kramfors placering i Bäst Tillväxt 2023.

Alla var i går inbjudna av Näringslivsenheten till After Work på Hotell Björkudden.

Läs mer om Bäst Tillväxt här: https://magasin.kramfors.se/artiklar/etta-etta-trea-for-tredje-aret-i-rad-nar-kramfors-pallplats-i-bast-tillvaxt-i-vasternorrland/

– Att bjuda in företagen till After Work är ett sätt för oss att visa vår uppskattning för dem men också en möjlighet för oss att träffa dem under trevliga former och att nätverka, säger näringslivschefen Andreas Telhammer.

Det ingår även i målsättningen för att förbättra företagsklimatet i Kramfors att skapa fler mötesplatser för de lokala företagen.

– Jag tycker att det här var ett fint initiativ och jag har både haft bra samtal med representanter för kommunen och med andra företagare. Det har bidragit till att bredda mitt kontaktnät, säger Mikael Dahllund, som driver byggföretaget Mikael Dahllund Bygg med sju anställda.

lista över alla 43 företag i Kramfors kommun som uppfyllt alla tre kriterier för Bäst Tillväxt