14 mar 2024, 10:34

“Utställare på företagsmässan, bjud in era samarbetspartners till den!”

en leende man gör en inbjudande gest med höger arm. Han bär en väst med Kramfors kommuns logga på bröstet

HALLÅ DÄR! Mikael Berggren (bilden), näringslivsutvecklare som är ansvarig för Höga Kusten Företagsmässa den 3-4 maj i Latbergshallen. Hur är läget på utställarsidan?

– Vi har till mitten av mars fått in bokningar från över 70 utställare och räknar med att de drygt 100 monterplatserna ska vara bokade under april.

Vilka är fördelarna med att mässan genomförs i Latbergshallen i stället för i Tennishallen?

– Fler parkeringsplatser, fler monterplatser och mer yta utanför själva hallen för olika utställare och sidogrejer. Jag tror det kommer att bli riktigt bra. Det fanns uppsidor med att ha mässan i Tennishallen – i centrumnära läge – men nu när det inte går, är jag övertygad om att Latbergshallen kommer att fungera bra.

Hur vill du beskriva Höga Kusten Företagsmässa?

– Som Ådalens största mötesplats för företag. Den är stor men har ändå en intim och charmig atmosfär och en bra bredd på utställarna. Det gör den attraktiv både för företag och besökare. Dessutom har vi låga monterpriser. 2 900 kr för en monterplats är mycket förmånligt sett till vad man får för pengarna.

Vill du skicka något tips till de företag som bokat monter?

– Ja, se till att bjuda in andra företag och samarbetspartners till mässan! Meningen är ju att den ska skapa affärer och goda möjligheter till nätverkande. På fredag från när mässan öppnar fram till efter lunch är mässan enbart öppen för företag – både de som har monter och de företag som vill träffa utställare – och där finns det extra stora chanser att prata affärer, företag emellan. Varför inte göra det i den mysiga restaurangen som kommer att finnas i hjärtat av mässhallen?