25 jul 2023, 8:56

Har Coop Kramfors nått förstaplatsen i en av Coop Sveriges kundundersökningar?

en leende man tittar in i kameran

HALLÅ DÄR! Joel Sandström (bilden), butikschef på Coop i Kramfors. Är det sant att butiken nyligen nått en förstaplats i en av Coop Sveriges kundundersökningar?

– Det stämmer! Varje kvartal får Coop:s medlemmar svara på frågor om sådant som gäller deras stambutik. Utifrån svaren sammanställs ett Nöjd Kund–index, NKI. I den senaste rapporten från Coop knep vår butik förstaplatsen i kategorin Kött & Fågel av cirka 800 Coop-butiker i Sverige.

Stort grattis! Har detta varit ett uttalat mål för er?

– Ja, vi har haft som mål att nå förstaplaceringen i NKI och i två år har vi haft en andraplacering i alla rapporter. Därför känns det riktigt roligt att vi äntligen nått vårt mål. Alla inblandade i köttet har verkligen jobbat hårt för att nå en förstaplacering och köttet är vår mest prioriterade avdelning. Jag tycker det är häftigt att Kramfors får toppa listan i en sån här stor och komplicerad avdelning! 

Vad tror du ligger bakom framgången, frånsett ditt och medarbetarnas engagemang?

– Det är inte supervanligt med butiksstyckning i vår bransch och det kommer med ett mycket stort ansvar och engagemang så alla inblandade i köttavdelningen har gjort ett riktigt hästjobb från dag ett. Det är en häftig resa och nu siktar vi på att behålla vår förstaplacering i kommande undersökningar!