23 jan 2024, 8:53

Här är de nominerade till utmärkelsen Årets UF-företag

loggan för Ung Företagsamhet

Här är de tre nominerande till Årets UF-företag i Kramfors.

Utmärkelsen delas ut av Ung Företagsamhet Västernorrland och vinnaren avslöjas på Företagarkväll den 23 februari.

Fr v Malin Svanholm (S), kommunstyrelsens ordförande, Gunnar Flodin Åström, Wilmer Nordlöf, Robin Reinsch och Elin Andersson, Ung Företagsamhet.

WatchVogue UF (Wilmer Nordlöf, Gunnar Flodin Åström och Robin Reinsch). Importerar och säljer klockor.

Motivering: “Med ambition, driv och skarpa sinnen har detta UF-företag en klockren kombo av egenskaper som i kombination med deras samarbetsförmåga och stora drömmar har och kommer att ta dem långt.”

Fr v Malin Svanholm (S), kommunstyrelsens ordförande, Kevin Larsson, Koray Kilinc och Elin Andersson, Ung Företagsamhet.

Gårdsmöbler UF (Kevin Larsson och Koray Kilinc). Tillverkar och säljer trädgårdsmöbler på beställning.

Motivering: “Ett UF-företag som har en affärsidé som passar alla och som de själva brinner för. Med en produkt som går att anpassa efter kundens önskemål och behov är både service och kunskap i detta UF-företag.”

Fr v Malin Svanholm (S), kommunstyrelsens ordförande, Kevin Vejdegren, Elias Vestin och Elin Andersson, Ung Företagsamhet.

DekAll UF (Elias Vestin och Kevin Vejdegren). Tillverkar dekaler som säljs separat eller på olika produkter, t ex mat- eller vattenskålar för hundar och katter.

Motivering: “Med ett fint samarbete och med en affärsidé som går att anpassa efter allt och alla har detta UF-företag alla förutsättningar för att lyckas.