28 mar 2022, 10:17

“Vi ser en enorm potential i Kramfors!”

En kvinna
Sandra Molitor Sjöberg, ADC Media.

HALLÅ DÄR! Sandra Molitor Sjöberg (bilden), ADC Media, som bland annat ger ut gratistidningen Kramforsbladet. Ni söker nu ännu en säljare till Kramforsbladet. Vad ligger bakom det?

– Vi vill förstärka vårt team i Kramfors ytterligare då vi ser en ökad orderingång.

Vilka egenskaper är viktiga i säljarjobbet?

– Att man genuint gillar människor och utveckling! Vi vill hitta någon som vilja hjälpa våra lokala företagare att synas på bästa sätt och drivs av att utveckla kommunen, både för medborgare och besökare.

Hur har utvecklingen varit det senaste året och har ni märkt någon uppgång sedan pandemirestriktionerna togs bort?

– Det senaste året har varit relativt positivt, trots all osäkerhet kring pandemin. Det märks att det händer mycket spännande i vår region och sedan restriktionerna togs bort har det blivit lättare för företag och organisationer att planera. Det gör att vi alla kan blicka fram emot fler spännande satsningar och evenemang.

Vilken potential ser ni i verksamheten i Kramfors framöver?

– Vi ser en enorm potential här! Att Kramfors kommun aktivt satsar på att förbättra näringslivsklimatet gör att förutsättningarna för oss och andra företagare att skapa utveckling och tillväxt är otroligt goda.

Några nya idéer för Kramforsbladet som lanserar under året?

– I fjol ökade vi antalet Kramforsblad från tidigare tolv nummer per år till 18 och det fortsätter vi även med i år, plus att vi i år gör en extra tematidning kring valet som kommer i augusti. Vi vill fortsätta att lyfta fram roliga evenemang, engagerade föreningar, driftiga företagare och intressanta personer.