19 feb 2021, 8:13

Torsdag 25 februari avslöjas årets företagsutmärkelser i Kramfors kommun

En logga

Vilka får 2020 års företagsutmärkelser i Kramfors kommun?

Det avslöjas torsdag den 25 februari klockan 18.00 i en film som publiceras på Kramfors kommuns Facebook–sida och det digitala näringslivsmagasinet magasin.kramfors.se

– Vi har valt detta upplägg på grund av Coronapandemin. Det är helt enkelt inte möjligt att genomföra en företagsgala. Men vi är övertygade om att det här kommer att bli en värdig hyllning till företagen, säger Mikael Berggren, näringslivsutvecklare på Kramfors kommun.

I en särskild prisceremoni presenteras mottagarna av utmärkelserna Årets Företag, Årets Butik, Årets Futura, Årets Start–up och Årets Unga Företagare, utsedda av fem olika företagarorganisationer.

”Företagen är oerhört viktiga”

– Det är fantastiskt roligt att det i år kom in rekordmånga förslag ­– 167 bidrag! – till de olika jurygrupperna. Våra företag är oerhört viktiga för hela kommunen och det är både roligt och viktigt att få bidra till att lyfta fram dem, säger Susanne Königson, tillväxt– och näringslivschef på Kramfors kommun.

– Tillsammans med näringslivet ska Kramfors kommun nu jobba för att skapa Västernorrlands bästa företagsklimat till 2025. Det känns både inspirerande och spännande.

Kan ses även i efterhand

Filmen från prisceremonin kommer att ligga kvar på nätet och kan ses i efterhand.

En sjätte företagsutmärkelse, Årets Småföretagare, delas ut i samband med Hantverkarnas riksstämma som i år genomförs i Kramfors den 28-29 maj.