19 jun 2024, 9:51

Niklas Sjölund, Handlarn i Lugnvik, Årets Unga Företagare i Västernorrland

en leende man med diplom och ett pris framför en roll-up för Företagarna
Niklas Sjölund. Foto: ADC Media.

Organisationen Företagarna Västernorrland har utsett Årets Företagare Västernorrland och Årets Unga Företagare Västernorrland 2024 på residenset i Härnösand.

Årets Företagare i Västernorrland 2024 blev Patrik von Ahn, Ovinge Ingenjörsbyrå och vinnare av Årets Unga Företagare i Västernorrland 2024 blev Niklas Sjölund, Lugnviks Lanthandel.

Här är motiveringen till Niklas Sjölund som Årets Unga Företagare i Västernorrland 2024:

“Årets Unga Företagare i Västernorrland räds inga utmaningar. Verksamheten är ett genuint nav som skapar möjligheter för många andra att verka och utvecklas.

Med hjälp av ny teknik gör Årets Unga Företagare i Västernorrland det möjligt att ta en traditionell verksamhet många kliv längre och erbjuda en imponerande bredd av tjänster och service. 

Pristagaren är en sann ambassadör för sin hembygd och har ett hjärta som bultar för det som är lokalt och närproducerat, samtidigt som verksamheten slår broar och tvinnar ihop trådar som gör att bygden, kommunen och regionen står starkare.”

Vinnarna får representera Västernorrland vid galan på stadshuset i Stockholm där man utser Årets Företagare i Sverige och Årets Unga Företagare i Sverige den 11 oktober 2024.