26 jun 2024, 9:58

“Micke” Berggren tillfördnad näringslivschef och avdelningschef

en leende man i glasögon

Mikael “Micke” Berggren kommer under perioden 1 augusti till 31 oktober att ha rollen som tillförordnad näringslivschef och avdelningschef för Näringsliv & Planering. Han kliver in i stället för Andreas Telhammer som är föräldraledig.

– “Micke” är en klippa och det känns fantastiskt skönt att kunna lämna över till honom under min föräldraledighet. Vi har mycket spännande på gång och med den här lösningen behöver vi inte tappa fart i arbetet, säger Andreas Telhammer.

“Micke” Berggren har de senaste åren varit näringslivsutvecklare och känner avdelningen väl. Han har även ett stort kontaktnät bland företagen i Kramfors kommun, efter att under många år drivit gratistidningen Kramforsbladet som numera ägs och ges ut av ADC Media.

– När jag nu tillfälligt ersätter Andreas kommer jag fokusera på att vara ett bollplank, en budbärare och en coach till personalen. Att ge mina medarbetare förutsättningar att kunna göra ett så bra jobb som möjligt i en period där vi står inför många utmaningar, men också många möjligheter, säger “Micke”.

– Grovplaneringen inför hösten är gjord och det handlar nu till största delen om att prioritera, våga och genomföra.