25 okt 2021, 9:04

Höga Kusten Företagsmässa 2022 genomförs i större lokaler

Utsikt över en mässhall med montrar och människor
Så här såg det ut på den senaste företagsmässan i Tennishallen, Kramfors.

Intresset för Höga Kustens Företagsmässa 2022 är stort. 

Därför har arrangören Kramfors kommun redan nu bestämt sig för att byta lokal, från Ådalshallen till den större Tennishallen.

– Vi bedömer, utifrån de senaste dagarnas respons på nyheten om mässan, att det behövs större utrymme för utställare än vi först kalkylerade med, säger mässansvarige Mikael Berggren, näringslivsutvecklare på Kramfors kommun.

– Det är ett angenämt problem och vi löser det med att använda oss av Tennishallen. Där har vi arrangerat företagsmässan förut och där kommer vi att på ett bättre sätt kunna möta behovet av antalet monterplatser för företag från både den egna kommunen och Sollefteå.

Samarrangemang

Höga Kusten Företagsmässa är ett samarrangemang mellan kommunerna i Kramfors och Sollefteå.

– Efter två inställda mässor på grund av pandemin är det många företag som vill finnas med på denna utmärka mötesplats för att synas, skapa affärer och inleda samarbeten med varandra, säger Susanne Königson, tillväxt-  och näringslivschef på Kramfors kommun.

Även samarbetspartnern Sollefteå kommun ser fram emot att mässan kommer att återupptas.

– Jag tror att det finns ett uppdämt behov hos företagen att få visa sig i “offentligheten” igen. Höga Kusten Företagsmässa är en fantastisk möjlighet att skapa affärskontakter i närområdet, menar Thomas Östlund, näringslivsansvarig på Sollefteå kommun.